Dhr Arvikaavdelningen
  
 
 »   Nyheter
 »   Kalender
 »   Forum
 »   Verksamhet
 »   Styrelse
 »   Bildarkiv
 »   Protokoll
 »   Avgifter
 »   Stadgar
 »   Karta
 »   Blanketter
 »   Länkar
 »   Frågor och Svar
 »   Besöksfrekvens
 »   Om webbplatsen
 »   Startsidan

 »   Admin
  

Verksamhet

DHR  Arvika-Eda är avdelningen som verkar inom Arvika och Eda Kommuner och gärna utanför  kommungränserna. Vi samverkar och är medlem i HSO (Handikappföreningarnas samarbetsorgan) och deltar i deras möten och verksamhet. HSO sitter med i KHR  (Kommunala handikapprådet) vars ordförande för närvarande heter Sten Fransson. KHR har möten ungefär var annan månad. KHR är inte ett beslutande organ utan som namnet anger enbart rådgivande men nog så betydelsefullt i alla fall. 

I lokalavdelningen prioriterar vi medlemmarnas trivsel genom resor, fester, besöker SUNNE  som vi har utbyte med, ofta något på gång.

 Vår avdelning var så att säga på fallrepet inför Årsmötet 2010, få medlemmar men med en ny styrelse lyckades vi vända en nedåtgående tränd till något positivt, så positivt att vi procentuellt blev etta av alla Sveriges avdelningar och belönades med en penninggåva av Förbundet samt standar och priser som vi skall använda i ett lotteri på en fest vid ett senare tillfälle

Under detta första år har vi prioriterat medlemsvärvning, det fortsätter vi med för alla vet ju att ju flera vi är desto starkare är vi, detta gäller inte bara kontakten med Kommun och landsting, det är lika viktigt när det gäller Distriktet som Förbundet i DHR

Den första april 2015 går Arvika och Eda avdelningarna samman och bildar DHR Arvika-Eda avdelningen som kommer att ha sitt säte i Arvika. Tillsammans har vi nu bildat en ny och starkare styrelse som får oss att se ljust på framtiden både i Arvika och Eda kommuner med gemensamma ansträngningar av verksamheten. Styrelsen kommer så småningom att presenteras på denna Hemsida.

 

     April 2020
V Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
14  12345
156789101112
1613141516171819
1720212223242526
1827282930

 Nyheter

Inga nyheter finns inlagda!

Webbplatsen baserad på: FSY PLUS 2.1
© Wikinggruppen